Kedves Látogató!

Megtisztelő számomra, hogy elsőként üdvözölhetem Önt Örménykút község honlapján!

Köszöntöm a településünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket!

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit is, akiknek - reményeim szerint - segítséget nyújt majd a honlap. Bízom benne, hogy együttesen töltjük majd meg tartalommal, hasznos információkkal, észrevételekkel.

Ennek érdekében a jövőben megtalálhatják majd Örménykút internetes oldalán a hivatali ügyintézéshez szükséges legfontosabb tudnivalókat, nyomtatványokat. Bízom abban, hogy segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeik gyorsabb és egyszerűbb intézését.

A megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek, az Örménykút iránt érdeklődő és a visszatérő látogatóinknak is szélesebb körű, részletesebb tájékoztatást adni községünk életéről. Szándékunk szerint - aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat, mindazon értékeket, amelyekre mi, örménykútiak oly büszkék vagyunk.

Az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek, ezért ajánlom Önöknek, látogassanak el hozzánk, és személyesen is győződjenek meg erről!

Örménykút sokrétű és gazdag hagyományai hozzátartoznak életünkhöz, erősítik bennünk szűkebb közösségünk szeretetét, tiszteletét. Épített környezetünk emlékei, a településünk látnivalói, programjaink és rendezvényeink híven tükrözik értékeink megbecsülését. Az itt élők büszkék arra, hogy nálunk még fellelhetők azok a régi alapértékek, melyek az elmúlt századok során biztos alapot jelentettek Örménykút fennmaradásához és fejlődéséhez. Napjainkban ezekhez visszatérve merítünk erőt a megújuláshoz, az előttünk álló feladatok megoldásához.

Remélem felkeltettem az Önök érdeklődését településünk iránt! Kívánom, hogy utcáinkon barangolva személyesen is tapasztalják meg Örménykút vendégszeretetét, bensőséges, családias hangulatát!

Jó böngészést, a honlap használatához sok sikert és örömet kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Bohrát Mária

Bohrát Mária
polgármester

Youtube video ormenykut