Önkormányzatunk a Békés Megyei Kormányhivatal Építésügyi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztályának Törvényességi Felügyeleti Osztályától kapott szakmai segítségnyújtás nyomán a Helyi Építési Szabályzat módosítását kezdeményezte. A Helyi Építési Szabályzat módosítása a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Eljr.) 42. § szerinti tárgyalásos eljárással történik.

A mellékelt anyag innen letölthető, illetve megtekinthető a Csabacsűdi Közös Önkormányzati Hivatal Örménykúti Kirendeltségén Miskó Bence aljegyzőnél ügyfélfogadási idejében.

Amennyiben a tervezett módosítással kapcsolatosan észrevétele, javaslata van azt a Csabacsűdi Közös Önkormányzati Hivatal Örménykúti Kirendeltségére kell küldeni az 5556 Örménykút, Dózsa György utca 26. címre vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – emai címre